O klasie 2b i nietylko
staram się ale wiesz już sie staralem o to... ah pomyśleś ta fala mexykańska, "Do Boju, Do Boju", "kto wygra mecz??!! POLSKA!!" i inne... tylko ze wiesz nauczyciele to mowia tak ze jak sie jest na meczu to mysla ze tak sie wszyscy bija i wogole. A jak ja tlumacze ze to jest mecz miedzynarodowy i nikt sie nie bedzie bil bo nawet pewnie by z 10 osob przyjechala z tego innego kraju, to slyszalem takie cos ze ktos cos żuci, kogos trafi cos tam ktos sobie zrobi... A tak naprawde to nauczyciele sie boja meczów bo sluchaja różnych historii w ktorych sa zadymy. A tak naprawde to chyba na meczu nie jest niebezpieczniej niż w innych miejscach co jestesmy. Takie moje zdanie. Sie rozpisalem...
pzdr4all
Użytkownik
Nie ocenia się rzeczy o których co najwyżej coś tam słyszeliśmy ... Pewnie że nie jest niebezpieczniej ! W końcu w ,np. Wa-wie mogliśmy sie zgubić xD No ale wiesz ... może jakiś nauczyciel od w-f byłby również chętny na mecz
Użytkownik
eee nie prawda nie jest głupi zalezy kto co lubi
Magda, mecz dla faceta to coś niesamowitego. To przeżycie, którego nie można opisać a dziewczyny nie rozumieją tego, nawet nie wiedzą co to spalony-.-
Futbol to genialna gra, o szlachetnych celach.
JOGA BONITO!!
Poza tym, jak troche sobie pooglądasz to zrozumiesz że droga do serca faceta prowadzi nie przez żołądek(chociaż moze troche ) ale przez piłke. I jeśli nie ustąpisz i będziesz takie farmazony wypisywać to sie obrażę ;/ jestem za Kubusiem całym sobą.